Aktuální počasí

dnes, sobota 25. 3. 2023
slabý déšť 10 °C 6 °C
neděle 26. 3. déšť 10/4 °C
pondělí 27. 3. déšť se sněhem 5/-1 °C
úterý 28. 3. mírné sněžení 5/-2 °C

Mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu v mobilní aplikaci – V OBRAZE.
Volně ke stažení:

Navigace

Obsah

Provozní řád školní jídelny

1. Výdej stravy:   přesnídávka:                                    9.40 – 9.55 hodin

                            oběd ve dvou směnách:                 11.35 – 12 .00 hodin

                                                                                    12.30 – 13.00 hodin

2. Pitný režim:     Pitný režim je pro žáky školy zabezpečen nepřetržitě. a bezplatně. K dispozici je nápojový automat nabízející čtyři druhy  

                             ochucených nápojů a čistou vodu. 

3. Výdej stravy se uskutečňuje pouze za přítomnosti dohledu, který je při výdeji přesnídávky zajišťován podle veřejně vyvěšeného rozpisu pracovnicemi školní jídelny. V případě obědů pedagogickým dohledem.

4. Bez přítomnosti pedagogického dohledu nelze začít vydávat oběd.

5. Povinnosti dětských strávníků:

  1. Odebírají pouze přihlášenou stravu (zaplacenou nejpozději do 5. dne následujícího měsíce).
  2. K obědu se dostaví bezprostředně po ukončení poslední  dopolední vyučovací hodiny.
  3. Do školní jídelny vstupují v přezůvkách bez školních tašek.
  4. Celé menu včetně polévky obdrží žák u výdejního okénka, nápojem se obslouží sám.
  5. Při konzumaci jídla se chová slušně, udržuje v čistotě své místo a dbá pokynů dohledu.
  6. Upotřebené nádobí odkládá po očistě od zbytků do okénka, tác vpravo od něj.
  7. Přesnídávka se konzumuje pouze v prostoru školní jídelny. Vynášení jídla mimo jídelnu se nepovoluje.

6. Povinnosti pracovníka pověřeného dohledem:

  1. K dohledu ve školní jídelně se dostaví včas podle rozpisů (respektuje zástup za nepřítomného pracovníka). Pokud se z jakéhokoli důvodu nemůže k dohledu dostavit, zajistí za sebe náhradu.
  2. Zajišťuje hygienické chování a kulturní klima při stravování, dbá, aby žák opustil své stravovací místo čisté.
  3. Registruje případné připomínky ke kvalitě a množství jídla.
  4. Z jídelny odchází s posledním dětským strávníkem.

7.Povinnosti pracovnic školní kuchyně:

  1. Zajišťují nápoje pro pitný režim ve školní jídelně.
  2. Dodržují doby výdeje stravy.
  3. Odpovídají za čistotu stolů.
  4. Včas vyvěšují jídelníček na nástěnce v ŠJ a na webových stránkách ZŠ.
  5. Za plnění citovaných povinností 1 – 3 odpovídá vedoucí  kuchařka, za povinnost č. 4 vedoucí ŠJ.

 

V Řevničově 1.9.2019

 Mgr.Václav Řešátko

 ředitel školy